Oportunitat laboral: Director de Projectes Consultoria Sanitat

Companyia multinacional de consultoria busca incorporar un professional amb experiència mínima de 6 anys en consultoria sanitària per dur a terme el rol de Director de Projectes enfocats a l’àmbit de la planificació hospitalària.

Funcions: La persona escollida serà responsable de la direcció de projectes de consultoria a nivell internacional relacionats amb l’àmbit sanitari. El seu rol serà dur a terme la gestió i organització de l’equip de projecte format por consultors especialitzats, la relació amb el  client, la gestió de contractes, el bon desenvolupament tècnic dels projectes, l’elaboració i seguiment de pressupostos, el desenvolupament de propostes comercials i cerca de noves oportunitats de negoci.

Experiència: Es requereix haver treballat un mínim de 6 anys en projectes del sector hospitalari i demostrar haver desenvolupat projectes de planificació hospitalària, específicament plans funcionals i plans d’equipament de centres hospitalaris.
Caldrà demostrar el coneixement i aplicació de normes internacionals i  metodologies en planificació hospitalària. Es valorarà positivament l’experiència professional en gestió hospitalària.

Formació: Llicenciatura en Ciències de la Salut (Medicina, Farmàcia, Veterinària, Infermeria, Biotecnologia). Es valoraran també altres llicenciatures, en funció de l’experiència professional aportada.
Es busca persona amb passió pel sector sanitari i interès en la cerca de nous
projectes. Es requereix un nivell alt d’anglès i disponibilitat per viatjar a nivell internacional.

Interessats/des: Enviar CV i carta de presentació a aperladog@idom.com