Qui som?

ACPM

Som una Associació de professionals, sense ànim de lucre, que tenim l’objectiu de promoure la figura del Project Management en els diversos processos de l’edificació, les infraestructures i l’urbanisme principalment.

El nostre objectiu motivador és la difusió de la necessitat dels professionals de Direcció Integrada de Projectes per tal d’aconseguir que, amb una bona planificació dels diversos equips pluridisciplinaris, s’acompleixin els propòsits de l’abast, els terminis i el cost de cada projecte.

Per aconseguir aquest objectiu realitzem tasques d’assessorament a institucions públiques i privades, organitzem activitats docents i culturals, difonem la professió en mitjans de comunicació i representem el nostre col·lectiu davant les administracions públiques i institucions privades.

Cara als associats realitzem tasques d’assessorament, tenim una borsa de treball i fomentem les sinèrgies entre els professionals amb l’objectiu de promoure l’ús dels serveis i tècniques apropiades de “Project Management”.

Junta
directiva

Jordi Seguró

Jordi Seguró

Jordi Seguró

Presidència

Carles Bàguena

Carles Bàguena

Carles Bàguena

Secretaría

Marité Alonso

Marité Alonso

Marité Alonso

Tresoreria

Isidre Roca

Isidre Roca

Isidre Roca

Vocalia 1

Eva Guerrero

Eva Guerrero

Eva Guerrero

Vocalia 2

Fernando Gilabert

Fernando Gilabert

Fernando Gilabert

Vocalia 3

Estatuts

01. Assessorament

Assessorament a totes aquelles institucions o ens (amb ànim o sense ànim de lucre) que precisin informació sobre la professió i la seva utilitat en institucions públiques i privades i en els projectes que realitzen

02. Difusió de la professió

Difusió de la professió de Project Management a través de mitjans de comunicació social, ja sigui en publicacions especialitzades o de caràcter genèric.

03. Assistència

Assistència i ajuda dels seus associats en l’àmbit professional